QUINTENERGIE.BE
ENERGETISCH CONSULENTE

Voor wie?

Toepassingsmogelijkheden

De holopathie werkt met het lichaamseigen regulatievermogen. Daarom is de holopathie vooral zinvol wanneer er nog geen onomkeerbare beschadiging van weefsels (en organen) is opgetreden. In die gevallen kan de holopathie weliswaar toch klachten verminderen en bijdragen aan een betere levenskwaliteit.

Op de volgende terreinen werden met de holopathie - vaak als aanvulling op de reguliere manier - indrukwekkende resultaten bereikt, bij mensen met volgende problemen:

- allergieën, eczeem
- klachten van de wervelkolom, rugklachten
- gewrichtspijn, artritis
- oesteoporose
- artrose
- acute en chronische pijnen en ontstekingen
- chronisch degeneratieve aandoeningen,
- chronische infecties, verminderde weerstand
- vermoeidheid, burnout, CVS, fibromyalgie, migraine
- maag- en darm klachten
- klachten van de luchtwegen
- hormonale klachten, overgangsklachten, premenstrueel syndroom
- belasting milieu-toxinen, electrosmog belasting
- kneuzingen, botbreuken, blessure behandeling
- vage klachtenVerloop van de analyse :

Tijdens de analyse/therapie zit u ontspannen tussen de magneetkoppen van de QuintStation en laat u de trillingsinformatie van de gemeten substanties op u inwerken.

Een eerste analyse duurt iets langer dan 1 uur. Een therapiesessie duurt tussen de 20 minuten en een uur. Hoe vaak deze herhaald dient te worden verschilt van persoon tot persoon.  

De analyse kan gebeuren bij zowel baby's, kleuters, kinderen en volwassenen. Voor iedereen dus.

De therapie ontspant en activeert

De therapie tussen de magneetkoppen is aangenaam en ontspannend. Vele mensen voelen zich meteen vitaler, actiever en energieker. De belastbaarheid, weerstand tegen stress en het prestatievermogen in het leven van alledag nemen toe. 

Aanvullende maatregelen.
QuintSysteme biedt een breed scala aan producten waarmee u het tijdens de therapie bereikte energetische evenwicht verder kunt verstevigen . Vraag ernaar bij uw therapeut.


Let op: Zoals alle therapieën kan ook de holopathie niet altijd en bij iedereen succesvol zijn. Deze therapieën vervangen geen arts, ze kunnen enkel de gezondheid ondersteunen/begeleiden zodat u terug in uw eigen genezende kracht komt en ten volle van uw energie kan genieten. Als een therapie niet het gewenste effect heeft is een verdergaande medische diagnose en behandeling noodzakelijk door een arts. Neem contact op voor advies of holopathie iets voor jou kan zijn.

Voedingsadvies - intoleranties - energie - gezondheid - vermoeidheid - holopathie - fybromyalgie - CVS - voeding - electro acupunctuur - Quint