QUINTENERGIE.BE
ENERGETISCH CONSULENTE

Welkom op quintenergie.be  

Beste cliënt, Beste bezoeker

 

Zij die mij kennen weten waarvoor Quintenergie staat. Tot op vandaag ben ik uw holistisch & orthomoleculair therapeute, die werkt met het Quintsysteem. Hiermee begeleid ik mensen met energietekort, energieverlies, onverklaarbare pijnen alsook voedselintoleranties en nog veel meer.

Zoals we allemaal weten heeft Covid-19 voor ons allen een enorme ommezwaai gebracht in onze manier van leven en werken. Plots moest bijna iedereen online werken en mochten/konden we mekaar vaak niet meer zien face-to-face. Voor een therapeute is dit niet zo evident. Heel dit verhaal heeft ook mij aan het denken gezet. Ik ben momenteel meer dan 10 jaar bezig met de Quintanalyses, en ik ben volop bezig om zelf nog te groeien naar een hoger level.

Mijn opleiding en transformatie tot LIFE-COACH(online) krijgt stilaan zijn vorm.

In de toekomst sta ik dan ook graag paraat als uw holistisch & orthomoleculair therapeute én ook als uw LIFE-COACH!

Als LIFE-COACH zal ik u graag begeleiden op uw levenspad in het ontdekken en doorbreken van bepaalde oude gewoonten en oude patronen. Deze oude paradigmas die zorgen ervoor dat ook JIJ vast blijft zitten in een job die je misschien niet graag doet, een relatie die niet is zoals je eigenlijk zou willen, of kortom je leven dat niet loopt zoals jij het heel graag zou zien lopen.

Als LIFE-COACH help ik jou inzien dat het antwoord op alles wat je wenst te bereiken in je leven, op welk vlak dan ook, reeds BINNEN in JEZELF zit. Alleen heb je soms een reikende hand nodig, die je helpt om het eruit te laten komen.

Ik wil jou dan ook als LIFE-COACH heel graag helpen groeien naar jouw NEXT LEVEL als persoon.

Weldra deel ik jullie mee wanneer ik start in de rol als LIFE-COACH.

Het online coachen zal mijn nieuwe extra business worden, en hopelijk regelmatig vanuit het zonnige Spanje.

Want wie mij kent, weet dat Spanje voor mij een speciale betekenis heeft.

Voor degenen die een afspraak wensen voor een Quintanalyse, mail me op info@quintenergie.be of bel op +32 479/993606.    

Dank & houd het gezond!

Zonnige groet

Anje              Voedingsadvies - intoleranties - energie - gezondheid - vermoeidheid - holopathie - fybromyalgie - CVS - voeding - electro acupunctuur - Quint